Ik, Berry Cardol, ben het gezicht achter Loepzuiverbeeld. Ik werk inmiddels al ruim 9 jaar als fotograaf, gespecialiseerd in studiofotografie. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als studiofotograaf in opdracht van diverse reclamebureaus zoals Lukkien, Giesbers en Total Creation. Daarnaast heb ik lange tijd als studiofotograaf gewerkt voor DHZ- formules als Gamma en Karwei.

 

Bij het fotograferen, zowel in de fotostudio als daarbuiten, staan voor mij altijd dezelfde twee dingen centraal: enerzijds wil ik het beeld zoals ik dat als fotograaf vooraf voor ogen heb zo goed mogelijk vastleggen, en anderzijds wil ik de boodschap die voor de klant en doelgroep van belang zijn, maximaal terug laten komen. Door dag in, dag uit de perfecte combinatie van beide werelden te benaderen, streef ik ernaar voor elke klant en elke opdracht de allerbeste foto te kunnen leveren.

 

Maximaal resultaat
Een goed beeld draagt altijd de gewenste boodschap. Om uw wensen en boodschap te vertalen naar het juiste beeld zijn luisteren, creatief meedenken en een verdiepingsslag maken in product of opdracht van essentieel belang. Dit zorgt samen met mijn technische kennis, ervaring in de fotografie en gevoel voor beeld, dat altijd het maximale resultaat uit de opdracht gehaald wordt.

 

Nieuwsgierig geworden naar mijn werk of de opdrachtgevers voor wie ik gewerkt heb? Bekijk hier mijn portfolio. Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Bekijk hier mijn expertises en tarieven, of neem direct contact met mij op omtrent beschikbaarheid.